Ohita navigaatio

Ennakkotyöpajat 2.11.2016

Työpajoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Voit osallistua useampaan kuin yhteen työpajaan. Työpajat ovat maksuttomia. Työpajat järjestetään eri paikoissa, katso osoite- ja esteettömyystiedot kunkin työpajan kohdalta.

Ilmoittautuminen ennakkotyöpajoihin on päättynyt.

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.


1. Kaikki soittaa!

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!

Resonaarin Kaikki soittaa -työpaja todistaa, että soiton oppiminen on mahdollista kaikille. Kuvionuotit ja uudet erityismusiikkikasvatukselliset sovellukset avaavat soittamisen salat jokaiselle. Työpajassa esitellään ja tehdään yhdessä rytmiikkaharjoituksia, tutustutaan bändisoittimiin ja ennen kaikkea soitetaan yhdessä. Työpajan päätteeksi yhdessä harjoitellut kappaleet äänitetään.

Työpajan ajankohta: ke 2.11.2016 klo 9-11.30.
Työpajan kieli: Suomi ja tarvittaessa englanti.
Osallistujamäärä: Korkeintaan 15 henkilöä / työpaja
Järjestäjä: Special Music Centre Resonaari
Työpajan ohjaajat: Markku Kaikkonen & Kaarlo Uusitalo sekä Resonaarigroup
Järjestämispaikka: Musiikin erityispalvelukeskus Resonaari, Kulosaaren puistotie 26, 00570 Helsinki
Järjestämispaikan esteettömyys: Resonaarissa on esteetön pääsisäänkäynti. Talon pihalla on esteetön pysäköinti. Resonaari on alunperin asumiskäyttöön tehty omakotitalo. Tästä syystä tila ei ole täysin esteetön.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Markku Kaikkonen, 0400766712, markku.kaikkonen(a)resonaari.fi



2. Näyttelyn saavutettavuuden kehittämistyöpaja

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!

Työpajassa käydään läpi Heurekaa ja sitä työtä, joka on tehty saavutettavuuden eteen näyttelyissä. Yhdessä työpajan osallistujien kanssa pohditaan mihin suuntaan interaktiivisen näyttelyn saavutettavuutta pitäisi kehittää. Mitä voidaan ratkaista teknisillä ratkaisuilla ja mitä voidaan kehittää toimintatapoja muuttamalla?

Työpajan ajankohta: ke 2.11.2016 klo 9-12
Työpajan kieli: suomi
Osallistujamäärä: korkeintaan 20
Järjestäjä: Tiedekeskus Heureka
Työpajan ohjaaja: Anssi Ahlgrén
Järjestämispaikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, 01300 Vantaa
Järjestämispaikan esteettömyys: Heurekan pääsisäänkäynti on esteetön. Esteettömiä autopaikkoja on viisi ja ne sijaitsevat Heureka-rakennuksen edessä osoitteessa Kuninkaalantie 7, ajo esteettömille paikoille Härkävaljakontien (Helsinki) kautta. Sisääntuloaulassa on esteetön wc naulakoiden takana. Työpajassa ei valitettavasti ole induktiosilmukan käyttömahdollisuutta. Lisätietoja Heurekan esteettömyydestä
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Anssi Ahlgrén, + 358 40 9015 242, anssi.ahlgren(a)heureka.fi



3. Tarinakaruselli - digitaalinen sanataidepeli

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!

Digitaalinen sanataidepeli vanhusväestölle. Taidetyöskentelyssä pelaajat liittyvät osaksi yhteisöä, tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi elämäänsä tarinallistamalla. Peli on saavutettavuudessaan rajoittamaton. Pelaajat tuottavat taidetta ammattitaitoisesti ohjattujen harjoitusten avulla. Tarinakaruselli modernisoi vanhustyön välineistöä, rikastaa ilmaisua ja rakentaa uutta tietoa asiakkaista. Työpaja on suunnattu vanhustyössä tai hyvinvointityössä toimiville henkilöille, ikäihmiset ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Ajankohta: ke 2.11.2016 kaksi työpajaa, joista molemmat ovat valitettavasti jo täynnä! Ensimmäinen työpaja klo 9-10.30 ja toinen työpaja klo 12.30-14.
Työpajan kieli: suomi
Osallistujamäärä: korkeintaan 8 henkilöä /työpaja
Järjestäjä: Tarinakaruselli-tiimi/Käpyrinne ry
Työpajan ohjaajat: Minna Yli-Karjanmaa, Nea Kukkonen, Mona Taponen
Järjestämispaikka: Käpyrinne ry/ Iidantupa, Käpyrinteen palvelutalo, Ilmattarentie 2, 00610 Helsinki
Järjestämispaikan esteettömyys: Iidantuvan pääsisäänkäynti on esteetön. Sisäänkäynnin yhteydessä on esteetön wc. Esteettömiä autopaikkoja ei valitettavasti ole, mutta saattoliikenne voi pysähtyä aivan pääsisäänkäynnin viereen.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Mervi Leivo, 045 357 9354, mervimarja(a)gmail.com



4. Esteettömyys elokuvateatterissa -työpaja

Työpajassa kuullaan eri vammaisryhmien ja elokuva-alan toimijoiden puheenvuoroja ja ehdotuksia elokuvateattereiden esteettömyyden edistämiseksi sekä kerrotaan Hymyilevä mies -elokuvan saavutettavuuspalveluiden toteuttamisesta ja pilottihankkeen merkityksestä kuulo- ja näkövammaisille.

Tilaisuus on suunnattu elokuvapalvelujen saatavuuden kehittämisestä kiinnostuneille kuulo- tai näkövammaisille, elokuvateattereiden henkilökunnalle, elokuvatuotannon ja -jakelun ammattilaisille ja alan opiskelijoille sekä elokuvafestivaaleille ja -järjestöille, tiedotusvälineille ja muille kiinnostuneille.

Ohjelma

13.30-13.50  Tekstityksen merkityksestä kuulovammaisille -esteettömyyden asiantuntija Sami Virtanen, Kuuloliitto
13.50-14.10 Tekstityksen tuottaminen ja tekstitys kansainvälisesti - Humanistisen Ammattikorkeakoulun yliopettaja, FT Päivi Raino
14.10-14.30 Kuvailutulkkauksen merkityksestä näkövammaisille - Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n puheenjohtaja Eija-Liisa Markkula
14.30-14.50 Kuvailutulkkauksen tuottaminen - kuvailutulkki Anu Aaltonen
14.50-15.00 Elokuvateatterin esteettömyydestä liikuntavammaisen kannalta -kulttuurityöntekijä Sanni Purhonen
15.00-15.30 KAHVITAUKO
15.30-15.50 Miten Sennheiser Cinema Connect tukee elokuvateatterin esteettömyyttä -
myyntijohtaja Jorma Kaarela, Electro Waves Oy
15.50 -16.05  Finnkino Oy:n puheenvuoro- ketjujohtaja Ismo Määttä
16.05-16.20 Ylen puheenvuoro - ohjelmatekstitysten esimies Minna Pöntys
16.20-16.35 Suomen elokuvasäätiön puheenvuoro - toimitusjohtaja Lasse Saarinen
16.35-16.50 OKM:n puheenvuoro - kulttuuriasiainneuvos Leena Laaksonen
16.50-17.00 Hymyilevä mies -elokuvan tuottajan puheenvuoro - tuottaja Jussi Rantamäki

Tilaisuuden juontaa Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n kulttuurisihteeri Tanja Rantalainen.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä katsomaan elokuva Hymyilevä mies, joka alkaa klo 17.30. Liput 8 e Kino Sherylin lipunmyynnistä. Elokuva on tekstitetty suomeksi ja omalla älypuhelimella tai tabletilla voi kuunnella kuvailutulkkausta MovieReading-sovelluksen avulla.

Ajankohta: ke 2.11. klo 13.30–17.00.
Tilaisuuden kieli: suomi (viittomakielen tulkkaus)
Järjestäjät: Suomen elokuvasäätiö, Kuuloliitto ry ja Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry
Järjestämispaikka: Sampo-sali, Mediakeskus Lume, Hämeentie 135 C, Helsinki.
Tilaisuuden saavutettavuus: Arabiakeskuksen parkkipaikalla on yksi esteetön autopaikka, jolta on matkaa Mediakeskus Lumen esteettömälle pääovelle (Hämeentie 135 C) noin 150 m. Mediakeskus Lumen edessä on kadun varrella kahden tunnin pysäköintiaikaan rajattuja tavallisia autopaikkoja. Mediakeskuksen sisällä kulku on esteetöntä ja tiloissa on esteetön wc. Sampo-salissa on induktiosilmukka. Tilaisuudessa on kirjoitustulkkaus ja viittomakielen tulkkaus. Paikalla on yleisavustaja. Katsomon ylätasanteella on neljä pyörätuolipaikkaa. Lisätietoja Mediakeskus Lumen saavutettavuudesta.
Ilmoittautuminen: Jos haluat osallistua vain tähän työpajaan, etkä muuhun foorumin ohjelmaan, voit ilmoittautua myös osoitteeseen osallistun(a)kulttuuripalvelu.fi.

5. Me itse vaikutamme -elokuvatyöpaja

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!
Kehitysvammaisten ihmisten ohjaaman elokuvapajan aiheena on kulttuurin avulla vaikuttaminen ja itse tekemällä oppiminen. Päivän aikana tehdään pieni lyhytelokuva ideasta ensi-iltaan. Aamupäivällä ideoidaan käsikirjoitus, keskipäivällä kuvataan ja iltapäivällä editoidaan. Kurssin osallistujilta vaaditaan innostus, muuta aikaisempaa kokemusta elokuvan tekemisestä ei tarvitse olla. Vertaisohjaajina toimivat Me Itse -aktivistit. Heiltä osallistujat saavat myös omakohtaista tietoa siitä, miten elokuvilla voidaan vaikuttaa.

Lisäys jälkikäteen: Työpajassa tuotettiin elokuva, joka on julkaistu täällä: Mun oma valinta -lyhytelokuva YouTubessa

Työpajan ajankohta: 2.11.2016 klo 10-15
Työpajan kieli: suomi, selkokieli
Osallistujamäärä: korkeintaan 5 henkilöä
Järjestäjät: MEKA TV ja SAMS–Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf
Työpajan ohjaajat: Kolme Me itse -aktivistia sekä tukihenkilö Ari Impola
Järjestämispaikka: Kokoushuone Cassiopeja, 3. krs, Vega-talo, Nordenskiöldinkatu 18 A, 00250 Helsinki
Järjestämispaikan esteettömyys: Kulku kokoushuoneeseen on esteetön. Pääsisäänkäynnillä on automaattiset ulko-ovet, ja 3. kerrokseen pääsee hissillä. Kokoushuoneen lähellä on esteetön WC. Valitettavasti työpajassa ei ole induktiosilmukan käyttömahdollisuutta. Vega-talolla on autopaikkoja vain lyhytaikaiseen pysäköintiin.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Johanna Sandberg, 050 590 1472, johanna.sandberg(a)samsnet.fi



6. Käsinkosketeltavia esineitä 3D-skannauksella ja -tulostuksella

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!
3D-skannauksella ja -tulostuksella voidaan luoda 3D-malleja, joita voidaan esitellä esimerkiksi internetissä tai 3D-tulosteina erilaisissa kohteissa käsinkosketeltavina malleina. 3D-malleilla on myös lukuisia muita käyttökohteita esimerkiksi arkistonnissa ja dokumentoinnissa. 3D-mallissa säilyy kuvaushetkinen tieto kappaleen geometriasta sekä pinnan värityksestä. 3D-skannattuja ja sen jälkeen 3D-tulostettuja malleja on käytetty näyttelyesineinä, kun alkuperäinen on esimerkiksi liian hauras tai sijaitsee eri museossa. Edellä mainittujen lisäksi 3D-mallia voidaan tarvittaessa myydä eri kanavia pitkin tai käyttää esimerkiksi peleissä, lisätyn- (AR) tai virtuaalitodellisuuden (VR) sovelluksissa.
Työpajassa tehdään 3D-skannausta erilaisilla tekniikoilla, kerrotaan miten 3D-tulostusta voidaan hyödyntää 3D-mallien kanssa ja esitellään erilaisia sovelluksia liittyen 3D-malleihin. Työpaja on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saada ensikosketuksen 3D-skannaukseen ja vinkkejä siihen, miten aloittaa 3D-skannaus omassa museossa.

Aika: 2.11.2016 klo 12–16
Työpajan kieli: suomi ja/tai englanti, osallistujien toiveiden mukaan
Osallistujamäärä: korkeintaan 10
Järjestäjä: Versoteq 3D Solutions Oy
Työpajan ohjaaja: Rauno Huttunen
Järjestämispaikka: Versoteq 3D Solutions Oy toimisto (Startup Qujalla), Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo
Järjestämispaikan esteettömyys: Tiloihin on esteetön sisäänpääsy tavarahissillä, joka on tarvittaessa käytössä. Soitto Rauno Huttuselle (0503099104) etukäteen, mikäli tarvetta hissille. Esteettömiä wc:itä ei ole. Autopaikkoja on runsaasti oven läheisyydessä, mutta valitettavasti esteettömiä merkittyjä autopaikkoja ei ole.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Rauno Huttunen, 0503099104, rauno.huttunen(a)versoteq.com



7. Dialogi ajassa ja ikääntyminen näyttelykokemuksena

Työpajan kohteena on Heurekassa 1.10.2016 avattava Dialogi ajassa -näyttely.
Dialogi ajassa on interaktiivinen näyttely vanhenemisesta. Näyttelyssä kävijä voi kokea eri näkökulmia vanhenemiseen luovalla ja miellyttävällä tavalla. Työpajaan kuuluu näyttelykäynti ja loppukeskustelu. Näyttelykäyntiä ohjaavat Heurekassa toimivat yli 70-vuotiaat oppaat. Näyttelykäynnin jälkeen keskustellaan näyttelyn herättämiä ajatuksista ja ideoista.

Työpajan ajankohta: 2.11.2016 klo 13-16
Työpajan kieli: suomi
Osallistujamäärä: korkeintaan 20
Järjestäjä: Tiedekeskus Heureka
Työpajan ohjaajat: Näyttelyoppaat ja Anssi Ahlgrén
Järjestämispaikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, 01300 Vantaa
Järjestämispaikan esteettömyys: Heurekan pääsisäänkäynti on esteetön. Esteettömiä autopaikkoja on viisi ja ne sijaitsevat Heureka-rakennuksen edessä osoitteessa Kuninkaalantie 7, ajo esteettömille paikoille Härkävaljakontien (Helsinki) kautta. Sisääntuloaulassa on esteetön wc naulakoiden takana. Työpajassa ei valitettavasti ole induktiosilmukan käyttömahdollisuutta. Lisätietoja Heurekan esteettömyydestä.



8. Objects of Curiosity : Saavutettavuus näyttelyissä

Tavoitteena on poistaa fyysiset, sekä aisteihin ja tiedolliseen saavutettavuuteen liittyvät esteet aina kun mahdollista ja huolehtia siitä, että kaikki näyttelyn osa-alueet ja näyttelyyn liittyvät oheisohjelmat ovat niin saavutettavia kuin mahdollista. Tässä vuorovaikutuksellisessa hands on -työpajassa osallistujilla on mahdollisuus kokea moniaistisuutta ja keskustella eri tavoista lisätä saavutettavuutta museoissa erilaisten luovien imrovisaatiomenetelmien avulla. Työpaja antaa osallistujille työkaluja ottaa huomioon kävijöitä, joilla on kongitiivisia tai aistivammoja, jotta he voisivat saada täysvaltaisia museoelämyksiä ja osallistua dialogiin museon kanssa.
Työpaja on suunnattu museo- ja kulttuuriperintöpedagogeille, kuraattoreille ja muille taidealan ammattilaisille.

Työpajan ajankohta: ke 2.11.2016 klo 13-15
Työpajan kieli: englanti
Osallistujamäärä: Korkeintaan 30
Järjestäjät: Abigail Hirsch ja HAM – Helsingin taidemuseo
Ohjaaja: Abigail Hirsch (Iso-Britannia/Israel)
Järjestämispaikka: HAM-paja, HAM - Helsingin taidemuseo, Tennispalatsin 2. kerros, osoite Salomonkatu 15 ja/tai Eteläinen Rautatienkatu 8, Helsinki.
Järjestämispaikan esteettömyys: HAM:in lippukassa ja sisäänkäynti ovat Tennispalatsin 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä kaikkien ulko-ovien läheisyydestä. HAM-pajaan on esteetön kulku. Esteettömiä autopaikkoja ei ole. Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (Eteläinen Rautatienkatu 8). Ovi on raskas ja sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä. Museon sisäänkäynti on Tennispalatsin 2. kerroksessa, jonne pääsee helpoiten hissillä (C ja D). Esteetön wc on Tennispalatsin toisessa kerroksessa, lähellä museon sisäänkäyntiä. HAM-pajassa ei ole induktiosilmukkaa. Lisätietoja HAMin saavutettavuudesta.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Museon palveluvastaavat: +358 40 336 0931, ham(a)hel.fi.



9. Kuvailutulkkaus-työpaja

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!
Työpajassa tutustutaan siihen, mitä kuvailutulkkaus on ja harjoitellaan kuvailutulkkausta näkövammaisten vastaanottajien opastuksella. Työskentelyssä keskitytään kuvataiteeseen.
Työpaja on avoin kaikille, joita kiinnostaa visuaalisen todellisuuden kuvaaminen sanoilla.

Työpajan ajankohta: 2.11.2016 klo 14.00–16.00
Työpajan kieli: suomi
Osallistujamäärä: Korkeintaan 10 henkilöä
Järjestäjä: Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry
Työpajan ohjaajat: Sari Kekkonen ja näkövammaiset vastaanottajat
Järjestämispaikka: Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n toimisto, Iiris-keskus, 5. krs, Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki
Järjestämispaikan esteettömyys: Iiris-keskuksen pääsisäänkäynti on esteetön. Esteettömiä 15 minuutin autopaikkoja on pääsisäänkäynnin läheisyydessä (taksit), kahden tunnin autopaikkoja  Marjaniementien varressa. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n toimistoon on esteetön kulku hissillä. Esteetön wc Iiris-keskuksen aulassa ja 5. kerroksen hissiaulassa. Työpajassa on induktiosilmukan käyttömahdollisuus. Lisätietoja Iiriksen esteettömyydestä.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Tanja Rantalainen, 040 964 9288



10. All bodies speak: Työpaja ja DanceAbility-menetelmän esittely

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!
Aloitamme liikkumalla yhdessä, työskennellen yhteisen nimittäjän avulla. Jokaisen liikkeen ilmaisun yhdenvertainen salliminen luo yhteisen liikekielen, johon jokainen osallistuja vaikuttaa (everyBODY).
Esittelyssä tutustumme DanceAbility-menetelmän syntyyn ja kehittymiseen inkluusioajattelusta. Kuinka inkluusioperiaate vaikuttaa meihin nyt, sovellettuna taiteellisiin ja sosiaalisiin konteksteihin? Kuinka teknologia voi olla mukana menetelmässä? Katsomme dokumentin, jossa teknologia on yhdistetty DanceAbility-menetelmään ja näemme miten se tukee liikkeen kokemista ja osallistujien valintojen tekemistä. Dokumentti esittelee tanssiteknologia-alusta Isadoran, joka on erityisesti kehitetty tanssia varten ja jolla voi olla suuria vaikutuksia integroituun tanssiin ja esityksiin.
Otathan mukaasi vaatteet, jotka sopivat liikkumiseen.

Työpajan ajankohta: 2.11.2016 klo 17.30-19.30
Osallistujamäärä: Korkeintaan 20 henkilöä
Työpajan kieli: englanti (mahdollisuus järjestää tulkkaus suomeksi)
Järjestäjä: DanceAbility Finland yhteistyössä Zodiakin kanssa
Työpajan ohjaaja: Sally Davison
Järjestämispaikka: Zodiak, Studio B2, B-porras, 2.. kerros, Kaapelitehdas. Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.
Järjestämispaikan esteettömyys: Esteettömiä autopaikkoja on kaksi D-portaan läheisyydessä ja yksi F-portaan läheisyydessä. G-portaan edessä Kaapelitehtaan pysäköintialueella 110 metrin etäisyydellä B-portaasta on lisäksi kaksi esteetöntä autopaikkaa. Kaikki autopaikat ovat hieman pienempiä kuin ohjeistusten mukaan, tarkemmat autopaikkojen mitat: zodiak.fi/saavutettavuus. Harjoitussali sijaitsee 2. kerroksessa. Harjoitussalin läheisyyteen pääsee B-portaan esteettömällä hissillä. Käytävässä on ovi, jota ei ole automatisoitu. Tilan läheisyydessä ei ole esteetöntä wc:tä. Lähin esteetön wc on B-portaan 1. kerroksessa, jonne pääsee hissillä. Lisätietoja Studio B2:n saavutettavuudesta.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Zodiakin toimisto, arkisin klo 11-16: Puh. 09 694 4948 ja zodiak(a)zodiak.fi



11. STARTIT. Digitaalinen työkalu ja mobiilisovellus esittävän taiteen saavutettavuuden lisäämiseen

HUOM, valitettavasti työpaja on täynnä!
Työpajan tavoitteena on oppia luomaan, muokkaamaan ja lähettämään tekstitystä tai kuvailutulkkausta mihin tahansa kulttuuritapahtumaan. Nämä palvelut auttavat ihmisiä, joilla on aistivammoja, iäkkäitä ihmisiä sekä kieltä osaamattomia henkilöitä nauttimaan kulttuurista. STARTIT on digitaalinen työkalu joka mahdollistaa erilaisten saavutettavuuspalvelujen saamisen sovellukseen: esimerkiksi reaaliaikainen tekstitys (Respeaking, stenotype); tekstitys käsikirjoituksesta, kuvailutulkkaus, vahvistettu ääni, induktiosilmukka.
Työpaja on suunnattu teknikoille jotka työskentelevät esittävän taiteen kentällä sekä kääntäjille ja kuvailutulkeille sekä muille henkilöille, jotka työskentelevät tekstityksen ja/tai kuvailutulkkauksen kanssa.
Osallistujat tarvitsevat oman tietokoneen. Osallistujat voivat kokeilla saavutettavuuspalveluja älypuhelimillaan. Mukaan voi ottaa näytelmien käsikirjoituksia, valmiita tekstityksiä tai kuvailutulkkauskäsikirjoituksia.
www.aptent.es
www.teatroaccesible.com

Työpajan ajankohta: keskiviikkona 2.11.2016 klo 14.00-16.00
Työpajan kieli: englanti
Osallistujamäärä: Korkeintaan 15 henkilöä
Järjestäjät: STARTIT (Espanja) ja Svenska Teatern. Työpajaa tukee Espanjan suurlähetystö Helsingissä.
Työpajan ohjaaja: Javier Jiménez Dorado
Järjestämispaikka: Stigzelius-kokoushuone, Svenska Teatern, Pohjoisesplanadi 2, 00130 Helsinki. Osallistujat tapaavat teatterin oikeanpuoleisella sisäänkäynnillä (Erottajankadun suuntaan oleva sisäänkäynti) josta heidät päästetään sisään ja ohjataan kokoushuoneeseen.
Järjestämispaikan esteettömyys: Tila on esteetön ja sinne pääsee hissillä. Esteetön wc sijaitsee katutasolla. Oikean sisäänkäynnin luona on pysähtymispaikka saattoliikenteelle. Tilassa ei ole induktiosilmukkaa.
Lisätietoja esteettömyydestä antaa: Svenska Teaternin vaihde +358 (0)9 616 211

Espanjan suurlähetystön logo

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin